5 ÎN 1 DIN 1950

 

O bucată de istorie

Este octombrie 1950. Doi prieteni prezintă primul produs 5 în 1 în Havertown Pa cu un împrumut de 1.000 de dolari. SUA Mai bine cunoscut sub numele de 5in1 Re-seal oil stop scurgere. Un aditiv special dezvoltat pentru ulei care previne și rezolvă scurgerile de ulei.Cei doi prieteni au început să împacheteze 5 în 1 în garajul lor. Noaptea erau ocupați să împacheteze 5 în 1, iar ziua vindeau produsul din portbagajul mașinii.

Brandul a crescut prin publicitatea puternică din gură, iar 5in1 a fost în curând legat de sportul cu motor. Acest lucru a permis companiei 5in1 să-și extindă gama de produse odată cu introducerea stabilizatorului de ulei 5in1 în 1955.

Marca 5 în 1 astăzi 

5in1 are o gamă largă de completări profesionale, simple și ieftine pentru a preveni reparațiile costisitoare. 5in1 oferă soluții pentru toate motoarele în 2 și 4 timpi. Vă puteți gândi la scurgeri în sistemele hidraulice, supape de bifat sau, de exemplu, un motor care fumează. 5in1 are soluții profesionale și chimice pentru aceasta care îmbunătățesc funcționarea și performanța motorului.

De mai bine de 65 de ani, 5in1 a investit mult timp și energie în calitatea aditivilor săi pentru ulei și combustibil. 5in1 lucrează îndeaproape cu producătorii. În timpul dezvoltării produselor se ia în considerare siguranța, confortul și aspectul, dar și mediul este de o importanță capitală. De ani de zile, 5in1 furnizează aditivi de combustibil excepțional de buni, care pot fi adăugați direct în motorină sau benzină. Aditivii 5 în 1 sunt capabili să curețe întregul sistem de alimentare cu combustibil.

Brandul se reînnoiește și îmbunătățește constant gama. 5in1 ia în considerare nevoile clienților din industria auto. 5in1 se distinge în principal prin gama de produse. De exemplu, marca are cele mai noi fluide și soluții. 5in1 furnizează, printre altele, o umplere pentru rezervorul DPF și un Valve Saver GPL.

Mașina dumneavoastră merită să fie îngrijită excepțional de bine. De aceea, inginerii noștri proiectează, dezvoltă, testează și oferă cele mai bune soluții pentru tratarea motoarelor de ani de zile. S-a alocat o cantitate mare de timp pentru fiecare produs. Drept urmare, produsele 5 în 1 au o doză bună de caracteristici bune care îmbunătățesc performanța mașinii tale.

Vinde 5in1? 

Pentru a crește vânzările de produse 5 în 1, avem o marjă bună pentru toată lumea. Este important să se poată câștiga bani buni din 5in1. Pe lângă o marjă bună, se petrece mult timp pe confort și aspect. Aspectul bun asigura ca produsele ies imediat in evidenta in magazinul dumneavoastra. Gama este, de asemenea, bine coordonată.

Pe lângă stimularea vânzărilor, vrem să ne implicăm și personal. De aceea suntem disponibili șapte zile pe săptămână. De asemenea, este important să vindem sâmbăta, motiv pentru care dorim să răspundem la orice întrebări tehnice și să oferim asistență. Desigur, oferim și documentația corectă, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână informațiile corecte. De exemplu, oferim o listă de prețuri profesională care conține prețurile brute, proprietățile produsului, unitățile de comandă, codurile de bare și, desigur, numerele articolului.

Implicarea personală face mai ușor să răspundem nevoilor clienților noștri. Acest lucru creează, de asemenea, o bună cooperare.

Puncte de vânzare unice 5in1 

Disponibil 7 zile pe săptămână pentru întrebări tehnice și asistență.
Site-ul nostru web oferă un solutor de probleme și o modalitate pentru client de a găsi rapid un dealer.
Produsele 5 în 1 se disting prin aspect în comparație cu alte mărci.
Oferim mai multe produse pe care niciun concurent nu le are.

Cum rămâne 5in1 un succes? 

Lucrând împreună cu clienții și furnizorii noștri.
Răspunde la nevoile pieței prin extinderea gamei.
Îmbunătățiți și reînnoiți continuu calitatea, aspectul și confortul gamei.

Ce ni se pare important? 

Livrare rapidă.
O echipa buna de angajati motivati.
Implicare personală
Accesibilitate bună.
Un client fericit.