The Engine's Choice

Despre 5in1

O bucată de istorie

In Octombrie 1950 se prezenta primul produs 5in1. In Havertown PA (U.S.A) un produs cunoscut sub numele de 5in1 RE-Seal Oil Stop (5in1 prevenire scurgere), aditiv special dezvoltat pentru prevenirea si rezolvarea scurgerilor de ulei. Brandul 5in1 creste si se dezvolta constant fiind prezent in diverse legaturi cu competitiile din sportul cu motor prin diverse parteneriate. Prin dovedirea calitatii produselor. Compania 5in1 îsi permite sa extinde gama de produse odata cu introducerea unui nou produs unic si de cea mai ridicata calitate si anume! Stabilizatorul de ulei 5in1 (Oil Stabilizer).  

Brandul 5in1, azi

In prezent brandul 5in1 deține o gamă largă de produse inovatoare, de cea mai înaltă calitate, adaptate pentru cele mai noi tehnologii, de ultimă generație din deceniul auto și industrial. După succesul din SUA, brandul 5in1 își consolidează prezența și pe piața din Europa începând din Olanda, Rotterdam unde își are sediul continuam cu Belgia, Luxemburg, Germania, Franța, Austria și Europa de Sud/Est.

De mai bine de 65 de ani 5in1 investește masiv in calitatea aditivilor sai pentru ulei și in dezvoltarea cooperarilor cu toti producatorii auto, drept urmare produsele 5in1 dovedesc ca au caracteristici foarte bune care îmbunătățesc performanța oricărui automobil. In procesul dezvoltării produselor se ia în considerare siguranța, confortul si aspectul dar si importanța protejarii mediului inconjurător. Prin urmare la 5in1 inginerii noștri proiectează, dezvoltă, testează si oferă cele mai bune soluții pentru întreținerea motoarelor, cutiilor de viteze, sistemelor hidraulice, etc… Produsele 5in1 se disting prin aspect in comparație cu alte mărci si răspund la nevoile pieței prin extinderea gamei, având produse pe care niciun alt concurent nu le are.

Așadar, întregul portofoliu de produse 5in1 poarta emblema ”Made In The Netherlands”, care garantează cele mai înalte standarde de fiabilitate, calitate și servicii de încredere din Olanda dar și din restul țărilor unde brandul 5in1 este prezent.

Pentru cele mai noi tehnologii, de ultima generatie din domeniul auto si industrial.