under the car

Remedieri Probleme

Cauză:  La temperaturi scăzute este posibil ca motorina să înghețe. Acest lucru poate împiedica pornirea mașinii pe vreme rece. Pentru a contracara acest lucru, 5in1 a dezvoltat un aditiv împotriva acestei înghețuri.
Soluție:  5in1 Cold Flow
Cauza:  Fumul albastru este cauzat de un consum prea mare de ulei. Stabilizatorul de ulei 5in1 (Art. Nr. 250200) este, de asemenea, o solutie excelenta pentru aceasta problema.
Soluție:  Stabilizator de ulei 5in1
Cauza:  Supapele se lipesc si tachetele hidraulice sunt defectuoase.
Soluție :  Stabilizator de ulei 5in1
Cauză: Este posibil ca mașina dvs. să nu fie potrivită pentru noua benzină E10 care va fi oferită începând cu 1 octombrie 2019 la toate benzinăriile din Țările de Jos. Prin urmare, utilizați un adaos de 5 în 1 pentru a preveni deteriorarea motorului. Mai multe informații despre detergentul 5in1 E10 pot fi găsite pe site-ul nostru.
Soluție :  5in1 E10 Clean-UP
Cauza: Stabilizatorul de ulei 5in1 functioneaza excelent cu motoarele cu un kilometraj mare sau cu un consum mare de ulei. Acest aditiv unic pentru ulei asigură îngroșarea uleiului, astfel încât motorul să folosească mai puțin ulei printr-o etanșare mai bună a pistoanelor. Stabilizatorul de ulei 5in1 este unul dintre cei mai cunoscuți aditivi de ulei de pe piața europeană.
Soluție:  Stabilizator de ulei 5in1
Cauza:  Din cauza frecării și uzurii, cutia de viteze produce destul de mult zgomot. O adăugare de 5 în 1 poate contracara această problemă.
Soluție:  Tratament cutie de viteze 5in1 (transmisii manuale), Tratament 5in1 ATF (transmisii automate)
Cauză:  O pornire dificilă la rece poate fi cauzată de un sistem de alimentare murdar. Sistemul de alimentare este ușor de curățat cu soluțiile de curățare 5 în 1 pentru motoare pe benzină și diesel.
Soluție:  Tratarea sistemului de combustibil 5in1 pe benzină, Tratarea sistemului de combustibil diesel 5in1
Cauză: Garnituri de cauciuc și inele O au uscat.
Soluție: Oprirea scurgerii ulei 5in1 
Etanșare etanșări etanșe în motor, diferențial, servodirecție, cutie de viteze (potrivit și pentru ulei ATF), sisteme hidraulice (agricultură și industrie) Preveniți reparații costisitoare – Nu este potrivit pentru uleiul de frână!
Cauză:  Zgomotul excesiv al motorului poate avea diverse cauze, de exemplu ticăitul supapelor sau piesele uzate.
Soluție:  Pentru problemele de mai sus, utilizați stabilizatorul de ulei 5 in 1. Potrivit pentru motoare vechi și noi.
Cauză:  Această problemă este cauzată de un număr octanic prea scăzut. 5in1 furnizează înlocuitorul de plumb pentru mașini clasice 5in1 cu amplificator de octan pentru vehicule vechi. Pe lângă acest produs, este disponibil și boosterul 5in1 Octane 
Soluție:  Înlocuitor de plumb pentru mașină clasică 5in1, 5in1 Octane Booster
Cauză: O gaură în radiator.
Soluție: 5in1 Radiator Stop Leak (standard britanic) Cu lichid de răcire albastru sau verde.
5in1 Radiator Stop Leak Red (G12 sau G12 +) Cu lichid de racire portocaliu, liliac sau roz.
Cauză:  Motorul dumneavoastră are un sistem de combustibil contaminat. 
Soluție:  Pentru o mașină pe benzină, utilizați detergentul 5 în 1 pentru sistemul de alimentare cu benzină 
Pentru o mașină cu motorină, utilizați detergentul 5 în 1 pentru sistemul de alimentare cu motorină
Cauza :  Sistem de combustibil murdar
Soluție : Tratament pentru sistemul de alimentare cu benzină 5 in 1
Tratarea pentru sistemul de combustibil diesel 5 in 1 
Cauza:  Tachete hidraulice defectuoase. Tachetele pot fi, de asemenea, murdare.
Soluție:  Pentru curățarea optimă a tacheților, utilizați 5in1 Oil System Flush, apoi puteți utiliza 5in1 Hydraulic Valve Lifter Treatment pentru a vă trata uleiul.
Cauză:  Este imposibil să slăbiți o conexiune blocată, piuliță, încuietoare sau șurub?
Soluție:  Soluția este foarte simplă. Uleiul penetrant 5in1 este foarte potrivit pentru problemele de mai sus. Acest ulei penetrant conține ulei lubrifiant suplimentar, astfel încât conexiunea să nu ruginească. Conexiunea ta blocată se va mișca din nou în cel mai scurt timp atunci când folosești acest ulei special penetrant.
Cauză: Mașina se bâlbâie sau se zvâcnește când accelerează. Există o lumină de defecțiune pe tabloul de bord. Filtrul dvs. de particule diesel poate fi înfundat.
Soluție:  Pentru un filtru de funingine înfundat, utilizați detergentul 5in1 DPF. Puteți adăuga cu ușurință sticla în motorină înainte de a umple. Detergentul 5in1 DPF poate fi folosit si in masinile cu rezervor DPF.
Cauză:  Din păcate, un filtru de particule se poate înfunda în diferite moduri. Dacă căldura este insuficientă, filtrul se va umple. În cazul unei arderi slabe, se poate dezvolta prea multă funingine. Ca urmare, filtrul de funingine nu își mai poate îndeplini funcționarea corect. 5in1 DPF Cleaner este un aditiv excelent pentru a accelera regenerarea. Cu toate acestea, o cantitate mică de murdărie rămâne întotdeauna în filtrul de particule. Acesta nu poate fi regenerat cu ajutorul unui filtru de particule. După mult timp, se va acumula și acesta. O cantitate mică de cenușă este întotdeauna eliminată din motor. Aceasta provine din combustibil și ulei de motor. Din păcate, această cenușă nu poate trece prin filtru. Nici regenerarea nu este posibilă, așa că rămâne în urmă. După mult timp, acest lucru provoacă multe probleme.
Solutie: Kit de curățare DPF 5in1
Cauză:  Dacă conduceți des pe distanțe scurte, convertizorul catalitic ajunge rareori la temperatura corectă de lucru. Acest lucru va provoca depuneri de carbon pe convertizorul catalitic . Un alt motiv poate fi că combustibilul sau uleiul nearse au intrat în convertorul catalitic. Acest lucru poate afecta negativ fluxul. Funcționarea defectuoasă a convertorului catalitic poate împiedica motorul dumneavoastră să atingă valorile corecte de emisie. Folosind în mod regulat aditivi de curățare, preveniți reparațiile costisitoare ale motorului.
Soluție:  Folosiți un agent de curățare a convertizorului catalitic 5 în 1. 
Cauză:  poluarea tipică este cauzată în sistemul EGR de ulei, rășini, vopsele și depuneri de carbon. Admisia de aer și turbo au adesea acest tip de contaminare. O intervenție simplă poate curăța eficient această poluare și, prin urmare, poate îmbunătăți performanța motorului.
Soluție:  EGR 5 în 1 și curățător de admisie Turbo
Cauză:  mașina dvs. poate avea un sistem de combustibil contaminat. Din cauza acestei contaminări, combustibilul nu trece prin sistem în modul dorit, ceea ce poate provoca fum negru. 5in1 furnizează aditivi de combustibil pentru motoarele pe benzină și diesel.
Soluție: Tratamentul sistemului de combustibil diesel 5in1 și tratarea sistemului de combustibil 5in1 pe benzină curăță întregul sistem de combustibil cu un singur tratament.